OVC’85 houdt Dieren op gelijkspel, Be Quick Z daardoor ongrijpbaar (FOTOALBUM)

Oosterbeek – Voorafgaand werd er een minuut stilte genomen in verband met overlijden van OVC’er in hart en nieren van Dhr Rutjes.  De bezoekers(2e in stand) lieten vanaf de aftrap zien deze plaats te willen behouden.


Via de snelle, 17 jarige linksbuiten Joey Currè waren zij meteen gevaarlijk, die ten val werd gebracht.  De vrije trap werd in de 3e minuut goed afgerond door Wessel de Lange
De vrije trap werd door Wessel de Lange goed afgerond 0-1.
In de 13e min scoort de eerder genoemde Joey Currè de welverdiende 0-2.
Met deze stand werd ook de kleedkamer opgezocht.
De 2e helft een fellere spelend OVC en de bezoekers kwamen steeds minder gevaarlijk voor het doel van Dieren.  OVC bleef zoeken naar de aansluitingstreffer, maar de goed keepende Yoey Wolsink van Dieren kon dit lang verhinderen.  Echter in de 80ste scoorde Ampa vd Grift de terechte 1-2.

OVC zette nog een tandje bij en dit resulteerde vlak voor het einde in de gelijkmaker, waarna er enig tumult ontstond aangezien de assistent scheids (volgens buitenstaanders terecht) voor buitenspel had gevlagd.   Echter scheidsrechter Letschert bleef bij zijn beslissing.  Einduitslag 2-2. Door deze eindstand kan BE Quick Zutphen niet meer ingehaald worden door Dieren en worden zijn kampioen van 3A. (hierover later meer)

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

Door: NICO KOOIJ