Vier interessante kwartfinales Arnhem Cup

Arnhem – Hoewel de jubileumeditie van de Arnhem Cup de nodige tegenvallers heeft moeten incasseren, staan er wel vier interessante kwartfinales op het programma en is allesbehalve duidelijk wie titelhouder AVW’66 opvolgt als winnaar van de Arnhem Cup.

Door onder meer de Champions League wedstrijden van Ajax tegen Tottenham heeft de organisatie enkele wijzigingen in het programma gemaakt. De vier kwartfinales worden allemaal op het terrein van Eendracht Arnhem gespeeld. Opvallend genoeg zijn zeven van de kwartfinalisten zondagclubs en is AVW’66 de enige overgebleven zaterdagclub bij de laatste acht.

Programma kwartfinale (20.00 uur)

Donderdag 25 april AVW’66- SML
Donderdag 2 mei Arnhemia- Eldenia
Dinsdag 7 mei RKHVV- SC Rheden
Donderdag 9 mei VDZ- Jonge Kracht


©Door onze redactie