FOTOALBUM l Jonge Kracht O19 – De Bataven O19

Tijdens de kampioenswedstrijd van Jonge Kracht in goed gevulde sportpark van tegenstander De Bataven liep het scoreverloop in het nadeel van Jonge Kracht. Na een 2-2 eindstand mocht de platte kar nog in stal blijven voor de Huissenaren.

 

Thuisclub nam de leiding in de eerste helft na goed opgezet aanval vanaf rechts. Vanaf de stip scoort Joep Hegeman de gelijkmaker voor Jonge Kracht O19 tegen De Bataven O19.  Eindstand 2-2, dus nog niet kampioen maar nog 4 wedstrijden te gaan 12 punten voor.
Zaterdag 4 mei kan Jonge Kracht kampioen worden thuis tegen ESA Rijkerswoerd , wedstrijd begint om 13.15

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA

©Door onze verslaggever