vv DVOL en Eldenia kunnen goed leven met remise (2-2)

Het doel van deze middag was niet verliezen en dat deed vv DVOL  ook niet na twee keer op achterstand te hebben gestaan kwam vv DVOL  op karakter langszij en eindigde deze wedstrijd in 2-2 onder leiding  van de goed fluitende Tom Schenk uit Nijmegen.

Een terechte uitslag volgens beide coaches Michael Brussen en Erwin Koen nadat beide ploegen een dot van een kans  lieten liggen in de 90min , bij vv DVOL  vergat captain Luuk Jetten de trekker over te halen en aan de andere kant schoot Eldenia spits Louan Aarts kiezel hard op de binnenkant van de paal,saillant detail van deze wedstrijd was het debuut van de 16-jarige Tom Molenaar aan Lentse kant, en de 2-2 van Stijn de Laat die naar een klein jaar blessure leed weer speel minuten maakte.