Zaal l LZV Kuypers eindigt als tweede na zege op BE’79

De laatste competitie wedstrijd afgelopen vrijdag in de Hamalandhal was een wedstrijd tegen de nummer twee Be79 uit Tilburg en de nummer drie Kuypers Hair&Wellness met als inzet de nummer twee positie in de competitie . Eindstand 4-3.

Lzv moest winnen en Be 79 had aan een gelijkspel genoeg omdat ze een punt voorsprong hadden.
In de eerste helft van de wedstrijd had Lzv de overhand maar door twee uitvallen namen de bezoekers een 0-2 voorsprong, maar voor de rust wist Dylan de Bruin de 1-2 te maken maar vergat tien seconde later opnieuw te scoren. Maar direct naar rust lukte dit Yordi Orriens dit gelukkig wel.
De derde goal volgde na een waar bombardement van schoten op keeper van de tegenstander.
De laatste 6 min werd het toch weer spannend omdat Be79 plots een penaty kreeg omdat de braziliaan Diego op de bal stapte en de tegenstander in zijn val meenam, maar Joey Jejajan maakte snel daarna  met een zeer mooie goal de 4-3.
Dit was de eindstand ondanks dat Be79 met een mee voetballende keeper probeerde ten koste van alles de gelijkmaker te forceren. Door deze overwinning eindigt Lzv op de tweede plaats en gaat met een prettig gevoel de nacompetitie in .
Deze begint op vrijdag 26 April met een uitwedstrijd in Leek, en vervolgens de thuis is op vrijdag 3 Mei om 21.00 in de Lichtenvoorde tegen de Leekster Eagles.
Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA