Futsal l Veel mutaties bij ZVV Ede voor komend seizoen, Coach Paul Prins door als speler

Sterkhouder Rob van Eem heeft zijn contract bij de Edenaren verlengd. Rob van Eem heeft ervoor gekozen om bij ZVV Ede te blijven zaalvoetballen.
Rob van Eem
Ondanks de interesse van buitenaf heeft Rob van Eem ervoor gekozen om bij ZVV Ede te blijven zaalvoetballen. “De steun van onze fanatieke supportersgroep De Blauwe Herten is fantastisch. Het zaalvoetbal leeft echt in Ede. Ik heb dat zeker meegenomen in mijn besluit”. Ligt van Eem zijn keuze toe. De 23-jarige Scherpenzeler gaat zijn vierde seizoen in bij de Edese zaalvoetbalvereniging.Keepers blijven
Robbin Koenders, Guido van Dronkelaar en Jeffrey van Zwam vertrekken
Waar eerder bekend werd dat eerste doelman Robbin Koenders stopt, gaan de andere doelmannen wel door bij ZVV Ede. Pascal Klarenbeek en Luciano van Ommeren, die dit seizoen ook regelmatig bij het tweede team onder de lat stonden, blijven de club trouw. Eerder verlengden Achraf Benahmed en Joost van Dam ook hun verblijf in Ede. Robbin Koenders, Guido van Dronkelaar en Jeffrey van Zwam krijgen vrijdagavond tijdens de laatste thuiswedstrijd een passend afscheid.

Paul Prins

Coach verder als speler
De afzwaaiende coach Paul Prins blijft ook in Ede te bewonderen. Komend seizoen sluit hij als speler aan bij de groep van nieuwe coach Anouar Tighadouini. De inwoner van Nijkerk speelde sinds de winterstop al regelmatig mee met zijn eigen ploeg.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA