AWC kan Hoogland thuis niet verslaan (2-2)

In eigen huis heeft AWC een punt weten te pakken tegen Hoogland, de nummer vijf van de competitie. Tot tweemaal toe kwam de thuisploeg op achterstand, maar de mannen van Camiel Jager wisten in de laatste minuten toch op 2-2 te komen. Eindstand 2-2.

Al vroeg in de eerste helft kwam Hoogland op voorsprong. Henk Baum kreeg een diepe bal in de diepte en wist deze te promoveren tot doelpunt. Namens AWC was het spits Safa Kizir die voor de gelijkmaker tekende, door een hoge bal gecontroleerd langs de doelman te werken. Daarna kwamen kansen voor beide teams. Zo lobde Baum de bal over het doel en kopte Idar Kramer namens AWC voorlangs.

Na de thee gingen beide teams op zoek naar de voorsprong en na een kwartier spelen leek deze er te komen voor de bezoekers, die het doelpunt echter afgekeurd zagen worden wegens buitenspel. In de 67e minuut was het alsnog raak en kwam Hoogland op 1-2. Een vrije trap van Rico Timmermans werd daarna niet de 2-2, omdat doelman Sebastiaan Bruins redding bracht. In de slotfase bleek een eigen doelpunt van Dick Kreijne beslissend; hierdoor kwam AWC alsnog op gelijke hoogte: 2-2.

Opstelling: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans (’81 Jaap Jansen), Idar Kramer, Sven Jansen, Job van de Groes (’81 Jorn Reuvers); Youri Hubers, Boy Visser, Daan Pauwels; Freek Thoone, Safa Kizir, Fren Stevens (’89 Daan de Bruijn)

 

Het verslag: Harrie Jansen

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA