SC Millingen verslaat Batavia ternauwernood (3-2)

SC Millingen kreeg zeker 10 grote kansen op een doelpunt maar scoorde “slechts” 3 x waarmee de ploeg zich bijna in de vingers sneed. Batavia werd ternauwernood met 3-2 verslagen.

In de 15 e minuut viel de eerste treffer van de bezoekers. Het was Dirk Spann die een voorzet van Sam van der Velden af wist te ronden: 0-1. Bram Slotboom kreeg een fraaie kans om te score te
verdubbelen maar pal voor Batavia keeper Luc Geijsen faalde de nummer 10.

 

Daarentegen werd het aan de andere kant meteen 1-1, uit het niets wist Mik Glaser keeper Haukes kansloos te laten. Van der Velden kreeg daarna twee mooie mogelijkheden maar die leverden niets op, wel wist de linksbuiten Dirk Spann met een assist te bereiken die het presentje binnen wist te koppen: 1-2.

 

Pal na de pauze liep Millingen verder uit. Opnieuw stond Sam van der Velden aan de basis. Dit keer werd zijn voorzet door Niels Wingels in het vijandelijk net gewerkt: 1-3. “Nu doordrukken”, riep trainer Jeüriens vanaf de kant. Maar het lukte Millingen niet om daar gehoor aan te geven. Batavia gaf zich namelijk niet gewonnen. En kreeg kansen om dichterbij te komen. Glaser en Gabrica wisten ze niet te benutten.

De thuisclub kreeg een penalty toen keeper Haukes volledig onnodig Matthijs van Herkhuizen tegen de grond werkte in de 16. Dat is een kolfje naar de hand van aanvoerder Roel Hendriks, dachten we. Maar hij schoot de bal over door de boomgaard richting de op de dijk staand korenmolen. Toch zou Hendriks een goal maken. Dit keer een normaal doelpunt waarmee de eindstand op 2-3 werd bepaald.

Opstelling SC MILLINGEN:

Chiem Haukes, Rick Wolsing, Randy Vermeulen (aanvoerder), Daan Arnts, Robin van der
Hoeven, Menno Houkes, Niels Wingels, Bram Slotboom, Dirk Spann, David Rüben (Rik
Grintjes) en Sam van der Velden,

Opstelling BATAVIA:
Luc Geijsen, Chido Monty, Jesper van de Woerdt, Roel Hendriks (aanvoerder), Mike van de
Berg, Karim Bouchama, Stijn Peters, Mike Glaser, Kevin Groenen, Dardan Gabrica en
Matthijs van Herkhuizen (Ercan Balby).

Verslaggever Hein van de Wal

 

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA