ESA verliest punten thuis tegen De Treffers (zat)

Voor de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis slachtoffers Utrecht.
ESA-De Treffers 2-4.

In de 31 ste min. de 1-0 van de voet van Chris Sangi. De gelijkmaker in de 39ste door Giovanni Overbeek en met deze stand werd de rust ingegaan.  In de 2e helft scoorde in de 63ste Rick Janssen de verdiende 1-2 voorsprong voor de bezoekers. Bas Lanser scoorde in de 72ste min de 2-2 voor ESA.

De bezoekers waren de bovenliggende partij en scoorden in de 78ste min (Cedric Badjeck) en in de 90 ste min. wederom Giovanni Overbeek de 2-3 en 2-4. Scheidsrechter Eric Huisman stuurde in blessuretijd zowel Michel Bakanga voor te hard spel en Job Seinen voor beledigen scheidsrechter met direct rood van het veld.

 

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

Fotograaf: Nico Kooij

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA