Nieuwe clubs voor Tim Waterink en Sebastiaan van der Sman

Topscorer Tim Waterink speelt volgend seizoen bij SV OSS’20 in de Derde Divisie. De 22-jarige spits van De Bataven is bezig aan zijn eerste seizoen in Gendt en maakt veel indruk en doelpunten.

In het verleden was Waterink actief voor Vitesse, NEC en FC Groningen. Bij die laatste club speelde de makkelijk scorende aanvaller met Jong FC Groningen al in de Derde Divisie. OSS’20 staat momenteel vijfde in de Derde Divisie zondag en is als winnaar van de tweede periodetitel al verzekerd van deelname aan de nacompetitie.

Doelman Sebastiaan van der Sman maakt komend seizoen de overstap van TEC naar DOVO. De keeper kwam in 2013 van Vitesse naar Tiel en was de afgelopen seizoenen de onomstreden eerste doelman van TEC. Van der Sman strijdt met TEC dit seizoen om het kampioenschap in de Derde Divisie zondag en gaat in Veenendaal met DOVO in de Derde Divisie zaterdag spelen. Bij DOVO wordt hij de opvolger van Rodney Ubbergen. TEC heeft met Jan Schimmel, die in de winterstop overkwam
van FC Lienden, een sterke doelman achter de hand.

Door onze redactie