Jhon van Beukering toch niet naar Be Quick Zutphen

Vandaag heeft Be Quick Zutphen bekend gemaakt dat Jhon van Beukering volgend seizoen toch niet de nieuwe hoofdtrainer wordt. Vorige maand werd Van Beukering nog aangesteld als trainer voor het komend seizoen waarin Be Quick wellicht als tweedeklasser aan de competitie zal starten. Door de zege in de topper tegen VV Dieren van afgelopen weekend is de formatie uit Zutphen nu koploper en titelfavoriet in de 3e klasse A. Zaterdag speelt Be Quick op het eigen Sportpark Zuidveen tegen laagvlieger Redichem.

Vanwege veranderende privéomstandigheden heeft Van Beukering aan het bestuur van Be Quick laten weten komend seizoen niet zijn volledige aandacht aan de Zutphense amateurclub te kunnen schenken. Van Beukering wordt volgend seizoen ook hoofdtrainer van zondag vierdeklasser Veluwezoom. Be Quick gaat nu op zoek naar een andere trainer en hoopt op korte termijn de naam van de nieuwe trainer wereldkundig te maken.

Door onze redactie