4C en 5F: Drie duels vervroegd in verband met Halfvastenoptocht in Angerlo

In verband met de Halfvastenoptocht op zondag 24 maart in Angerlo worden er een drietal competitiewedstrijden eerder gespeeld. In de 4e klasse C wordt de subtopper tussen SV Loil en Zeddam-Sint Joris al op donderdagavond 21 maart gespeeld.

De aftrap op Sportpark de Korenakker is om 20.00 uur. In dezelfde competitie wordt het treffen tussen subtopper AD’69 en degradatiekandidaat Sprinkhanen een dag vervroegd. Het duel in Aalten wordt nu op zaterdag 23 maart om 18.30 uur op Sportpark Zuid gespeeld.

In de 5e klasse F wordt het duel tussen het als vierde geklasseerde FC Zutphen en de nummer twee Angerlo Vooruit in verband met de optocht ook een dag vervroegd. Het duel in Zutphen staat nu voor zaterdagmiddag 23 maart om 14:30 uur in de agenda.

 

Door onze redactie