Trainer Mark van Wijk stopt aan einde seizoen toch bij WVV Wageningen

Vanwege gewijzigde privéomstandigheden zal Mark van Wijk aan het einde van het seizoen toch stoppen als trainer van WVV Wageningen.

De 35-jarige Van Wijk is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Wageningse vierdeklasser, dat op de zevende plaats staat in de 4 e klasse B. Wel gaat Van Wijk volgend seizoen aan de slag als trainer bij VCA, een club uit het Brabantse Sint-Agatha dat volgend seizoen de overstap maakt van zaterdag naar het zondagvoetbal.

Van Wijk was in het verleden onder meer werkzaam in de jeugdopleiding van NEC en bij de/Victoria en was van plan om volgend seizoen zowel trainer op de zaterdag als de zondag te zijn. In januari verlengde de gedreven oefenmeester zijn contract met de Wageningse vierdeklasser voor nog een seizoen. Door veranderende werkomstandigheden van zijn vrouw in combinatie met twee jonge kinderen bleek dit toch niet haalbaar. In goed overleg met het bestuur van de Wageningse traditieclub heeft Van Wijk nu besloten om alleen op de achtergrond nog een functie bij Wageningen te vervullen.

Wageningen speelt overigens dinsdagavond 20 maart een inhaalwedstrijd thuis tegen hekkensluiter Wodanseck, nadat het zaterdag met 4-0 verloor van Ede/Victoria..

Door onze redactie