Futsal l Zege op directe concurrent geeft ZVV Ede tegen Excelsior ‘31 meer lucht (SAMENVATTING)

ZVV Ede heeft vrijdagavond hele goede zaken gedaan. Niet alleen won de ploeg van directe concurrent Excelsior ‘31. De andere concurrent in de strijd om directe handhaving ging onderuit bij de hekkensluiter.

De wedstrijd was nog geen halve minuut onderweg of ZVV Ede ging al aan de leiding. Met een bekeken schot schoot Rob van Eem raak. Dertig seconden later was het weer raak. Youssef El Hammouchi, die de smaak te pakken heeft in de zaal, verdubbelde de voorsprong. Nadat ZVV Ede een aantal keren had verzuimd de voorsprong verder uit te breiden was het vijf minuten voor rust opnieuw raak. Gaouat was de maker van het derde doelpunt.

 

Kort na de onderbreking zag Joost van Dam zijn vrije trap op de lat eindigen. Nadat ook Achraf Benahmed tweemaal het ijzerwerk raakte vonden de bezoekers het tijd voor de meevoetballende keeper. Dat terwijl de tweede helft pas halverwege was. De gewaagde gok van Excelsior resulteerde vijf minuten voor tijd in de 3-1. Met nog twee minuten op de klok missen de bezoekers een dot van een kans. Even later profiteert Gaouat door de bal in het lege doel te schieten en is de zeer welkome overwinning voor de Edenaren binnen. In de slotminuut komen weten de bezoekers nog een doelpunt te maken. Maar die was slechts voor de administratie.

 

Doordat Madereros CF tegelijkertijd onderuit ging bij hekkensluiter Bristol Team doen de Edenaren extra goeden zaken. Directe degradatie is niet meer mogelijk en er is een gat geslagen met de negende plaats, die nacompetitie betekend.

 

 

Het verslag : zvvede

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA