OSC grijpt drie punten weg tegen SC Millingen

OSC won de toss en koos voor de wind in de rug en dat pakte goed uit. SC Millingen keeper Niels Agelink had het druk maar dat ging hem goed af. Ruben Jansen (2x) en Ma urits Berens wist hij van scoren af te houden. Philip Zwartkruis wist het net wel te vinden, hij liet Agelink in korte tijd twee keer kansloos. Eindstand 3 – 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Code oranje, windkracht 9, omgevallen bomen en treinen die niet meer reden. En toch werd er in Nijmegen Noord gevoetbald. Nou ja gevoetbald …. zowel de spelers als de toeschouwers hadden weinig lol op sportpark Nieuw Balveren. Hoge ballen in de lucht, ballen over de zijlijn, er viel weinig te genieten. De combinaties die goed uitgevoerd werden, waren op de vingers van 1 hand te tellen.

Na de thee hadden de blauw zwarten “hulp” van de straffe wind  maar daar werd bitter weinig van geprofiteerd. OSC keeper Hakvoort had een rustige middag en moest slechts buigen voor een vrije trap van Rik Vermeulen: 2-1.  Verder kwam men niet. Erg teleurstellend – de eindstand in een wedstrijd die eigenlijk niet gespeeld had mogen worden, werd uiteindelijk 3-1. De enige man die lak had aan de storm: Philip Zwartkruis deponeerde nummer 3 in het Millingse doel.

Opstelling SC MILLINGEN:  Niels Agelink, Randy Vermeulen (aanvoerder) (Robin van der Hoeven), Menno Houkes, Daan Arnts, David Rüben, Niels Wingels (Danny Penninx), Bram Slotboom (Rick Wolsing), Rik Vermeulen, Dirk Spann, Maarten Smits en Loek Huisman.

Opstelling OSC:   Wout Hakvoort, Andy Berendsen, Paul Selman (aanvoerder), Pim Janssen, Jaap Rikken, Twan Derksen, Maurits Berens (Max Broenland), Philip Zwartkruis (Mark Derksen), Twan van de Laak, Owen Veens en Ruben Jansen.

Het verslag :  Hein van de Wal

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA