Samenvatting l AZSV niet langs pover Excelsior’31

Excelsior’31 moest het tegen AZSV doen zonder de geschorste Pim ten Have. Vervanger Daan Ligtenberg raakte afgelopen week geblesseerd aan zijn lies, waardoor Amanuel Isa een basisplaats kreeg naast Joost Krijns. Hielke Penterman was niet fit en werd in de basis vervangen door Jasper Groothuis.

AZSV – Excelsior’31 1-1 (0-0)
50. Robin Thuss 1-0
68. Amanuel Isa 1-1

Opstelling AZSV: Jasper te Kolste, Freek Mulder, Max Jansen, Jonathan Goosen, Bram Rensing (37. Robbin Thuss), Niek te Veluwe, Kars Vierwind, Yordi Orriëns, Erwin Nieuwboer (90. Nick van Breugel), Yeftha Nyamsangya, Rik van der Eerden

Opstelling Excelsior’31: Melvin Koetsier, Mirko Zwiers, Joost Krijns, Amanuel Isa, Simon Baysoy (77. Carlos Lopes Macedo), Stefan Maat, Michel Gerritsen Mulkes, Boy Boeloerditi (63. Menno Kamphuis), Niek Davina (46. Hielke Penterman), Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis

Gele kaarten: Yeftha Nyamsangya (AZSV), Boy Boeloerditi, Simon Baysoy (Excelsior ’31)

* Intro door Thijs Nieuwenhuis

VIDEO: Excelsior’31 TV