BEKER UPDATE l Uitslagen, programma en loting, Duno verslaat Longa’30

ARNHEM – Duno heeft zich woensdagavond bij de laatste 16 ploegen in de strijd om de districtsbeker geschaard. De Doorwerthse hoofdklasser was in Lichtenvoorde met 0-2 te sterk voor eersteklasser Longa’30.

De doelpunten van Duno werden in het slot van de wedstrijd gescoord door Nick de Bondt en Anass Aamri. Bij Duno debuteerde Jan Oosterhuis als trainer in een wedstrijd tegen zijn voormalige club Longa’30.

Vanavond staan er nog vijf bekerwedstrijden op het programma, zaterdag wordt de vierde bekerronde in Bennekom afgesloten met een ontmoeting tussen eersteklasser Bennekom en hoofdklasser SVZW. De winnaar van dat duel speelt in de achtste finales thuis tegen het Silvolde van trainer Dennis van Beukering. Duno speelt tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Leones en ESA die vanavond in Beneden-Leeuwen wordt gespeeld.

Donderdag 21 februari:
20.00 uur Hierden- AWC (Hierden)
20.00 uur Tubantia- RKZVC (Hengelo)
20.00 uur Leones- ESA (Beneden-Leeuwen)
20.00 uur SDOUC- Barbaros (Ulft)
20.15 uur De Tukkers- ROHDA Raalte (Albergen)
Zaterdag  23 februari:
15.00 uur Bennekom- SVZW (Bennekom)

Uitslagen vierde ronde:
DOS’37– WVV’34 4-1
DETO- Silvolde 0-2
WVF– ZAC 1-0
Vroomshoopse Boys– HSC’21 2 2-2 (3-0 n.s.)
DFS– CSV Apeldoorn 2-2 (4-2 n.s.)
AZSV– Rood Wit 5-0
Quick’20– Dalfsen 2-1
Longa’30- Duno 0-2
Berkum– KHC 3-1
Juliana’31- Sparta Nijkerk 1-5

Loting 5e ronde:
Sparta Nijkerk- DFS
Bennekom/SVZW- Silvolde
Tubantia/RKZVC- De Tukkers/ROHDA Raalte
Berkum- Quick’20
AZSV- WVF
Hierden/AWC- Vroomshoopse Boys
SDOUC/Barbaros- DOS’37
Duno- Leones/ESA

©Door de redactie