Zwaar bevochten zege Futsal Apeldoorn in de triller tegen Tigers Roermond (VIDEO)

De Tigers Roermond hadden echt hun tanden in deze wedstrijd gezet. De 5-4 werd gemaakt in de 39e minuut. Ondanks dat we ook deze keer niet het flitsende spel hebben gezien zoals we kunnen spelen, mochten er wel 3 punten aan het totaal worden toegevoegd, na een zwaar bevochten zege.

Met het verlies van FC Marlène tegen de koploper FC Eindhoven Futsal betekende dit voor Futsal Apeldoorn een gedeelde 3e plaats op de ranglijst samen met FC Marlene. En laten deze teams elkaar nu juist treffen aanstaande vrijdag om 21:30 uur📅 in Heerhugowaard. Ongetwijfeld weer een topwedstrijd, waar velen nu al naar uitkijken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, sportende mensen

 

VIDEO; Jeroen de Heus