Futsal l Anouar Tighadouini ook komend seizoen hoofdcoach ZVV Ede

Volgend seizoen is Anouar Tighadouini hoofdcoach bij ZVV Ede. De inwoner van Ede gaf deze week zijn ja-woord aan het bestuur van de Edese zaalvoetbalvereniging.

 

Tighadouini werd eerder dit seizoen al ingevlogen bij ZVV Ede. Door zijn toevoeging aan de technische staf verruimde Henry Snetselaar de mogelijkheden. “In principe doen Paul Prins en hij nu samen de coaching en leiden ze om de week de trainingen. Omdat Paul eerder al heeft aangegeven te stoppen als coach, moesten we voor volgend seizoen op zoek een nieuwe hoofdcoach. Anouar was onze eerste kandidaat”.

 

“Ik ben erg blij dat Anouar volgend seizoen deze verantwoordelijkheid helemaal op zich gaat nemen.” Aldus Leon Verbakel. De voorzitter van ZVV Ede laat weten dat hij in Tighadouini de gedroomde kandidaat heeft gevonden om ZVV Ede naar een volgend level te brengen.

 

Tighadouini, die eerder als coach WSV/ Shoepimp (Nu gefuseerd met Futsal Apeldoorn) naar de Eredivisie hielp, heeft er zin in: “Er is veel voetbaltalent in Ede en omgeving. Ik kijk ernaar uit om dat talent te helpen ontwikkelen en om van ZVV Ede een stabiele Eerste Divisionist te maken”

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA