DSV’61 en Hattem schieten beide niets op gelijkspel (FOTOALBUM)

Het is DSV ’61 niet gelukt om na de driepunter tegen Zwolse Boys opnieuw een overwinning te behalen. Ondanks vooral in de tweede 45 minuten vele verwoede pogingen werd het net niet gevonden.Vaak zat er net genoeg een voet of een keepershand tussen die voorkwam dat de score wijzigde. Eindstand 0-0.

 

Omdat Hattem de tweede helft zich moest beperken tot verdedigen en soms een enkele counter en ook niet scoorde werd de beginstand ook de eindstand.

Met vrijwel dezelfde elf als tegen Zwolse Boys kende DSV een moeizame start. Hattem had meer balbezit, hoewel het zelden gevaarlijk werd. Slechts eenmaal veerden de Hattemers op toen ze dachten een treffer te hebben, maar een prima redding van Jacco v.d. Hoek voorkwam dat. DSV stelde daar in de eerste 30 minuten weinig tegenover – een treffer werd terecht wegens buitenspel afgekeurd – , maar het slot van de eerste en de volledige tweede helft waren zij toch wel de bovenliggende partij.Ondanks de ingebrachte wissels, Henrick Blaauw en Jan van Norel, klonk de doelpuntentune niet uit de speakers op sportpark De Haere.

Voor het oog had Hattem meer vrede met het ene puntje dan de Doornspijkers, maar beide ploegen staan nog steeds niet “lekker veilig”.

Tekst: DSV61

Fotos: W. Boon

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA