Groesbeekse Boys dwarsboomt met late treffer zege SC Millingen

De spanning en de inzet maakte veel goed vandaag maar van geweldig goed voetbal was zeker geen sprake. De wedstrijd eindigde net zoals de eerste ontmoeting in een 1-1 remise.

 

De eerste kans was er voor Boys spits Dave Kleijnen maar hij zag zijn kopstoot rakelings naast gaan. Ook Millingen ging het koppend proberen, de inzet van Maarten Smits ging tegen een medespeler op terwijl Rik Vermeulen een fraaie voorzet van Sam van der Velden om zeep hielp. Toch zagen de toeschouwers een goal voor de thee. Dirk Spann rukte namens de thuisclub op en alle geel-zwarten bleven werkeloos toe kijken. Doorlopen dacht Dirk en uithalen dan maar. Over boys goalie Hoogenbosch verdween de bal in het net: 1-0.

 

Na rust startten de bezoekers een waar offensief. Soms met kunst en vliegwerk hield de achterhoede van Millingen stand. De thuisclub slaagde er tussen door niet in om de score op te voeren. Sam van der Velden schoot voorlangs terwijl Jeffrey Hoogenbosch Niels Wingels van scoren afhield. Bij de Boys trok aanvoerder Thom Jochoms mee naar voren. In de 85e minuut viel de gelijkmaker. Invaller Bram de Bruin maakte optimaal gebruik van de ruimte rechts achterin bij de thuisclub en lobde de bal over keeper Chiem Haukes heen in het net: 1-1.

Daar kwam geen verandering meer in al hoewel Sam van der Velden daar anders over dacht. In de laatste seconden knalde hij nog in de rechterbenedenhoek maar keeper Hoogenbosch pakte het leder klemvast met een gelijkspel als eindstand. Zuur voor Millingen die late Groesbeekse treffer maar wel een terechte uitslag.

 

Opstelling SC MILLINGEN:

 

Chiem Haukes, Randy Vermeulen (aanvoerder) (Robin van der Hoeven), Menno Houkes, Daan Arnts, David Rüben, Niels Wingels (Loek Huisman), Rik Vermeulen, Bram Slotboom (Willem van Deelen), Dirk Spann, Maarten Smits en Sam van der Velden.

 

Opstelling GROESBEEKSE BOYS:

 

Jeffrey Hoogenbosch, Jorn van der Horst, Thom Jochoms (aanvoerder), Rens Hubers, Teun de Jong, Rick Hubers, Devin Jacobs, Gijs Müskens, Jan Willem Hendriks (Bram de Bruin), Dave Kleijnen en Ruben de Bruin (Leroy Kersten).

 

Verslaggever: Hein van de Wal

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA