Delano Verwey keert na vijf jaar terug als hoofdtrainer bij AVW’66

Woensdag heeft AVW’66 te Westervoort Delano Verwey voor komend seizoen aangesteld als trainer/coach van het eerste elftal. Delano is geen onbekende van de club: 5 jaar gelden was hij twee seizoenen trainer van het tweede elftal van AVW’66.


Vlnr: Paul Jakobs (Vz Avw’66), Piet Bosveld (Vz technische commissie AVW’66) en Delano Verwey

Sindsdien is hij assistent trainer geweest bij GVVV en RKHVV. Dit seizoen staat hij voor het tweede seizoen aan het roer bij het eerste elftal zaterdag van De Treffers. Naast zijn trainerschap behaalde Delano de afgelopen jaren verschillende diploma’s en ontwikkelde hij zich tot docent bij de KNVB.

 

AVW’66 mocht zich verheugen op ruim twintig reacties op de vacature. Spelersraad, technische staf en bestuur waren echter unaniem in hun voorkeur voor Delano Verwey. Delano geeft aan het hoofdtrainerschap van AVW’66, spelend in de zaterdag tweede klasse, als een mooie vervolgstap in zijn trainerscarrière te zien.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA