Bart Vos vertrekt bij RKPSC, Herko Engelsman verlengt bij SV Loo

Arnhem – Vierdeklasser RKPSC en trainer Bart Vos gaan na dit seizoen uit elkaar. Vos is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zondagclub uit Pannerden. Hoewel RKPSC met slechts twee punten uit tien duels hekkensluiter is in de 4e klasse D staat het vertrek los van de prestaties van de hoofdmacht.

Door een gewijzigde privé-situatie vormt de reistijd naar Pannerden een te groot beletsel voor Vos, die bezig is aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. In het verleden was Vos jeugdtrainer bij onder meer Robur et Velocitas en SML.

 

Herko Engelsman verlengt bij SV Loo

De succesvolle samenwerking tussen trainer Herko Engelsman en SV Loo wordt met een jaar verlengd. De trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij de vijfdeklasser uit Loo. Loo is met een voorsprong van vier punten op RVW als koploper van de 5e klasse D de winterstop ingegaan. Vorig seizoen bereikt Loo de nacompetitie waarin het werd uitgeschakeld door Neede.

©Door de redactie