Danny Suitela vanaf nieuwe seizoen opvolger hoofdtrainer Kadioglu bij Ede/Victoria

Danny Suitela begint volgend seizoen als trainer van Ede/Victoria. De Edese vierdeklasser neemt na dit seizoen afscheid van Erdinç Kadioglu die twee jaar geleden begon bij de fusieclub. Ede/Victoria staat momenteel op een vijfde positie in de 4e klasse B aan de onderkant van de subtop op acht punten achterstand van koploper Stroe.

Vorig seizoen eindigde de ploeg uit Ede ook op de vijfde positie. Erdinç Kadioglu maakte eind oktober bekend te vertrekken als trainer bij Ede/Victoria en is nog op zoek naar een nieuwe club.

Danny Suitela is momenteel voor het tweede seizoen actief als trainer van DTS Ede 2. Met zijn elftal staat hij op de derde plaats in de reserve eerste klasse. In het verleden was Suitela hoofdtrainer bij VV Barneveld en in verschillende functies actief bij Lunteren, FC Horst, VDZ en Advendo’57. Dat Ede/Victoria met Suitela naar de lange termijn kijkt, bewijst de contractduur van liefst drie jaar.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA

©Door onze redactie