Deze week strijden deze ploegen voor de tussenronde districtsbeker, waaronder twee teams AZSV

Arnhem  – De komende dagen worden zeven van de acht bekerwedstrijden in de tussenronde van de districtsbeker Oost gespeeld, alleen de topper tussen DFS en Woezik staat pas voor 12 januari op het programma.

De acht winnaars plaatsen zich bij de laatste 32. Vrijdagavond wordt voorafgaand aan de wedstrijd tussen FC Twente en NEC de loting voor de vierde (en ook de vijfde) bekerronde verricht. De vierde bekerronde wordt gespeeld in het weekend van 23 en 24 februari. De vier halve finalisten van de districtsbeker plaatsen zich voor de voorronde van de landelijke KNVB Beker.

Dinsdagavond wordt in Aalten het opmerkelijke onderonsje tussen het eerste en het tweede elftal van AZSV gespeeld. Een andere interessante ontmoeting staat een avond later in de Achterhoek op het programma wanneer de hoofdklassers RKZVC en De Bataven elkaar treffen. Beide ploegen zouden elkaar in competitieverband eigenlijk ook zondag ontmoeten, de wedstrijd werd toen echter afgelast en wordt in februari ingehaald. Woensdagavond gaat derdeklasser Beuningse Boys in eigen huis proberen te stunten tegen hoofdklasser Sparta Nijkerk, maar normaal gesproken is het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen te groot. De dit seizoen goed presterende derdeklasser Epe speelt woensdagavond thuis tegen tweedeklasser Dalfsen.

Dinsdag 18 december:
20.15 uur    AZSV 2- AZSV 1 (Aalten)
20.15 uur    Berkum- WSV (Zwolle)
Woensdag 19 december:
20.00 uur    Epe- Dalfsen (Epe)
20.00 uur    Beuningse Boys- Sparta Nijkerk (Beuningen)
20.15 uur    RKZVC- De Bataven (Zieuwent)
Donderdag 20 december:
20.00 uur    De Tukkers- Rigtersbleek (Albergen)
20.00 uur    DSVD- Vroomshoopse Boys (Deurningen)
Zaterdag 12 januari:
14.30 uur    DFS- Woezik (Opheusden)

Meer bekervoetbal vind je hier