Hatert verrast vriend en vijand met eerste zege van het seizoen (FOTOREEKS)

LENT – De selectie van DVOL stond vooraf  het veld sneeuwvrij te maken. Ze wilden perse spelen tegen het puntloze Hatert. Het gevoel van het winnen veranderde snel omdat Hatert goed inzakte en als ploeg keihard werkte naar een resultaat. Eindstand 1-2.

De eerste kansen waren daardoor ook voor de compact spelende ploeg in de 30 ste minuut was het Esmat Shanwary die de bal op links veroverde en de bal diep speelde op Yannis Ngola.  Waardoor hij  1 op 1 kwam te staan met de keeper,  Yannis stifte de bal perfect over de uitkomende keeper. 0-1. DVOL zette meer druk na het doelpunt maar kwam niet echt in de buurt van de keeper van Hatert.

De tweede helft begon zoals de eerste helft eindigde DVOL bleef druk zetten en dat resulteerde in een doelpunt voor DVOL, een voorzet werd verkeerd ingeschat door een verdediger van Hatert waardoor Jeroen Artz kon scoren. Daarna ontstonden er nog goede kansen voor DVOL maar keeper Dylan de Haan was belangrijk voor Hatert. Hij redde een paar keer voortreffelijk. Farnous Zia kwam er in voor de geblesseerde Ike Sonsbeek,

DVOL bleef aanvallen. In de 90 ste minuut werd de moegestreden Baran Dogan gewisseld.  Nouridin Kerkri  kwam erin en in de 92 ste minuut speelde Maarten van de Bund  via Luc Kuerten die speelde slim buitenom en werd Zia gelanceerd, daardoor schoot de invaller de bal slim in de verre hoek. 2-1

©Door onze verslaggever

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA