Voorbeschouwing l TEC sluit 2018 af met echte kraker tegen het HVCV Quick

Een echte kraker omdat onze tegenstander na een slechte seizoensstart inmiddels op volle sterkte bezig is met een zeer sterke reeks. Uit de laatste 6 wedstrijden werden 16 punten behaald (5x winst en 1x gelijk), we zijn dus gewaarschuwd.

Aan de andere kant kunnen wij zelf ook met het nodige zelfvertrouwen aan de wedstrijd beginnen, we staan natuurlijk niet voor niets bovenaan. Bij winst of een gelijk spel gaat TEC als koploper de winterstop in en kunnen we met een goed gevoel aan de feestdagen beginnen. Zover is het echter nog lang niet, om 14:30 uur wordt er op ons eigen sportpark “De Lok”afgetrapt.

We hopen en rekenen op de positieve support van zoveel mogelijk (jeugd)-leden en supporters van TEC.  Leden hebben op vertoon van de Clubcard gratis toegang, maak er dus gebruik van. Die steun is hard nodig om onze “Oranje-mannen” te helpen op weg naar succes waar dat we met z’n allen nastreven. Ook aan het einde van 2018 wegen de laatste loodjes het zwaarst.

TEC-QUICK