DVOL grijpt bij Eldenia derde uitzege oprij (FOTOREEKS)

DVOL  heeft zondagnamiddag voor de derde keer op rij een uitwedstrijd gewonnen in de derde klasse. Het team van trainer Michael Brussen zorgde daarmee voor een unieke mijlpaal in de clubhistorie.

De aanvallende ambities van coach Michael Brussen werpen vruchten af bij DVOL. Het duel met Eldenia werd vooral in de eerste helft gewonnen: ,,Toen waren wij veel beter”, vond Brussen. ,,We hebben hen vastgezet op duelkracht en passie. Het teamgevoel is enorm, en we zijn fit en fel. Ik heb echt genoten vandaag. De goals van Jeroen Artz (1-0) en Sjors Coenen (3-0, vlak na rust) kwamen uit mooie aanvallen.”

Tussendoor pakte ook de teruggekeerde verdediger Menno Niesten weer zijn goaltje mee. Na rust daalde het niveau. Louan Aarts mocht voor Eldenia vanaf de stip 3-1 maken na een overtreding bij een rommelige situatie in de 16, maar invaller Bart Brouwer vergrootte in de slotminuut de marge weer naar 3.

Afgelopen zomer promoveerde DVOL voor de tweede keer in de geschiedenis naar de derde klasse. De eerste keer, in het seizoen 2012-2013, degradeerde het team met 14 punten direct weer naar de 4e klasse. Het team heeft dit keer na 11 wedstrijden al 16 punten. Een record dus in de 87 jarige bestaan van de club gehaald. Het team staat hiermee keurig op de 6e plaats.

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA