GVV’63 1 en RFC verwennen publiek met doelpuntenfestival (FOTOREEKS)

GVV’63 heeft inmiddels de smaak te pakken. Van 3 uit 7 naar 7 uit 3. Na de winst op NEO’25 en SSC’55, volgde een knap gelijkspel uit bij Haaften. Afgelopen zaterdag keek GVV’63 ongeveer 85 minuten tegen een achterstand aan, het was bewonderenswaardig hoe het bleef knokken voor de punten.

Uiteindelijk werd het een 3-3 gelijkspel. Maar gezien het vertoonde veldspel had GVV’63 wellicht meer verdiend. Het was mooi om te zien dat het gemis van een viertal spelers goed werd opgevangen. Op deze momenten is een brede selectie belangrijk. Zaterdag zal GVV’63 deze inzet en teamspirit weer op de mat moeten leggen. Een overwinning op RFC zorgt voor aansluiting in de middenmoot en voor afstand naar de onderste plaatsen. Eindstand vandaag werd 4-4.

 

 

 

 

 

 

 

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

Fotograaf:  Gijs van Tuijl

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA