Trainer Eddy Hagen stopt na dit seizoen alweer bij CVV Redichem

ARNHEM – Gisteren werd bekend dat Eddy Hagen na dit seizoen zal stoppen als trainer van Redichem. Hagen begon dit seizoen na zes jaar bij RKSV Driel als opvolger van de op non-actief gestelde Fred van Zutphen bij de zaterdag derdeklasser uit Heelsum.

Hoewel Redichem op de twaalfde en voorlaatste positie staat in de 3e klasse A, staat het vertrek van de trainer los van de prestaties. Hagen wil graag weer op zondag een club gaan trainen om op zaterdag de verrichtingen van zijn voetballende zonen te kunnen volgen.

Als de voortekenen niet bedriegen, lijkt de trainerscarrousel in de omgeving van Arnhem komende zomer flink te gaan draaien. Eerder werd al bekend dat onder meer Wouter van der Ent (AVW’66), GerritJan Barten (Spero), Anton Janssen (De Treffers), Manfred van den Broek (OSC) en Chris van de Peppel (CHRC) aan het eind van het seizoen zullen stoppen bij hun vereniging.

©Door onze redactie

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA