Landelijke beker Futsal l ZVV Ede pas na strafschoppenserie uitgeschakeld door eredivisie ploeg (VIDEO)

ZVV Ede heeft haar huid duur verkocht in Roermond. Tegen Tigers Roermond/Yildrim Group (Eredivisie) werd er pas na strafschoppen verloren.  Eindstand werd 4-4.

De kwartfinale van de landelijke beker was heel dichtbij voor ZVV Ede. Zowel tijdens de rust als afloop van de reguliere speeltijd was de stand gelijk. In de eerste helft kwam de thuisploeg tweemaal op voorsprong en maakten de Edenaren tweemaal gelijk.
Na de rust kwam ZVV Ede op voorsprong door een doelpunt van meespelende coach Paul Prins. Door een strafschop kwam de Eredivisieploeg weer langszij.

Met nog een paar minuten te spelen kreeg ZVV Ede een tien meter trap. Maar Rob van Eem schoot mis. Aanvoerder Snetselaar raakte in de slotminuten nog de paal. De strafschoppen werden gewonnen door Tigers Roermond.

 

 

YOUTUBE: TVellef