DVOL en Rood-Wit zorgen voor een fantastische voetbalshow in Lent (4-5)

Michael Brussen, de trainer van DVOL, moest improviseren met de opstelling. Brussen heeft met name te maken met veel afwezige verdedigers. De deze zomer gestopte Menno Niesten en Michel Maassen werden bereid gevonden om de kicksen weer aan te trekken. Menno Niesten speelde de hele wedstrijd, Maassen alleen de tweede helft. Eindstand 4-5.

DVOL en Rood Wit waren beide al zeven wedstrijden ongeslagen en dat was te zien. Beide teams speelde vol op de aanval en maakte er een waar voetbalspektakel van.  Na een minuut was het al bijna raak toen Niesten op links Jeroen Artz weg stuurde die op zijn beurt spits Luuk Geerlings bediende. De keeper van Rood Wit voorkwam de snelle 1-0.

Na 7 minuten was het wel raak, de aanval kwam nu van rechts. Jop Disveld stuurde Mike Wouters de diepte in. Mike Wouters vond Luuk Geerlings die de 1-0 binnen schoot. Rood Wit reageerde snel en binnen een kwartier was het via een strafschop van Wesley Klomp 1-1.

 

Halverwege de eerste helft kwam DVOL opnieuw op voorsprong. Mike Wouters veroverde de bal op de achterlijn en gaf voor. Dit keer was het aanvoerder Luuk Jetten die binnen schoot. Opnieuw kon DVOL de voorsprong niet vast houden. Rood Wit wist voor de rust nog twee keer te scoren via Khalid El Hadoutti: 2-3.

De eerste 5 minuten na rust waren de sterkste periode voor DVOL. Twee keer werd er uit een hoekschop van Marco Wientjes gescoord. Twee keer knikte Luuk Geerlings binnen. De eerste keer was het direct raak, de tweede keer zette Menno Niesten zijn come back luister bij door de rebound binnen te schieten.

Helaas lukte het voor de derde keer niet om de voorsprong vast te houden.Nadat het halverwege de tweede helft via Hafid Sarkouke 4-4 werd leek dit ook de verdiende eindstand te worden. In de laatste minuut scoorde Marc Gunterman echter via een afstandsschot de 4-5 en gingen de punten mee naar Groesbeek.

Twee sterke teams die beide vol op de aanval speelden hebben in een sportieve wedstrijd voor een fantastische voetbalshow gezorgd.

 

Het verslag : Derry Balvers

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA