Stephan Quack bewaart focus bij ZVV’56 niet met zijn toekomst

Apeldoorn – ZVV trainer Stephan Quack wil pas rond de winterstop serieus nadenken over zijn toekomst bij de club uit Apeldoorn. De technische commissie wil tijdens de winterstop rond de tafel met de trainer. In de tussentijd zullen beide partijen hun gedachten hebben over de toekomst.

ZVV’56 zal de periode tot de winterstop willen zien dat het vlaggenschip een serieuze reeks neerzet en in elk geval boven Dierensche Boys en EDS zal staan als de spelers aan de kerstkalkoen zitten. Quack zegt niet bezig te zijn met zijn toekomst.  De trainer wil zondag in Twello van de plaatselijke trots winnen, daar ligt zijn focus. ,,Mijn intenties? Daar ben ik helemaal niet mee bezig. Mijn toekomst is niet het belangrijkste nu. Dat is in voetbal altijd de volgende wedstrijd.

 

Het verslag: Sjoerd Bangma

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA