Knappe zege DVOL op Blauw-Wit, verliest Peters en Camara wegens blessure

DVOL verslaat Blauw Wit met 0-2 maar raakt Peters en Camara kwijt. Blauw Wit, dat twee weken geleden nog trots bovenaan stond, was thuis matig afgelopen zondag.


Het Lentse publiek wat mee was gekomen naar deze uitwedstrijd in de striemde kou zag vlak voor rust Ynze Peters uitvallen. Dit na een charge op zijn scheenbeen(ook rood waardig deze overtreding )  en Yaya Camara kreeg een elleboog in zijn gezicht. In het ziekenhuis werd een lichte hersenschudding geconstateerd, en morgen  moet hij naar de oogarts voor controle. Deze ellende voor DVOL had ook een goede kant: invaller Arno Scholten tikte vrijwel meteen de 0-1 voorsprong binnen

.

Na rust liep Nijmegenaar Mike Dibbets, die van achteren Teus Evers een schop gaf, een zeer terechte  rode kaart op. Met tien man ging Blauw Wit opportunistischer spelen en het werd nog lastig voor DVOL, zeker toen Luuk Geerlings en Sjors Coenen opgelegde kansen misten.Scheidsrechter Meggie Rutten liet lang doorspelen, maar ook dat viel goed uit voor DVOL: Jeroen Artz scoorde 2-0 in blessuretijd.

Na de wedstrijd bezocht de helft van de selectie Yaya Camara thuis: ,,Dit is een echt team, dat is de grootste winst”, zei coach Michael Brussen

Door: Derry Balvers

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA