DVOL omarmt complimenten en driepunten bij RKSV Driel

Trainer Michael Brussen gaf het de afgelopen weken al vaak aan. DVOL verdiende meer dan complimenten voor het vertoonde spel. Te vaak eindigde wedstrijden in een gelijkspel terwijl DVOL de bovenliggende partij was. Eindstand 2-3.

Vandaag werden wel de punten gepakt. Het zwaartepunt van de wedstrijd lag in het midden van de eerste helft. Binnen 3 minuten kwam DVOL via een kopbal van Luuk Geerlings op 0-1, RKSV Driel maakt direct gelijk. Het was Luuk Jetten die DVOL drie minuten later met een schot weer op voorsprong bracht.

Vlak na rust liep Driel tegen een rode kaart aan. Luuk Geerlings bracht na een uur spelen, wederom met een kopbal de voorsprong op 1-3. In de 90e minuut maakte Driel de aansluitingsgoal. Daar bleef het bij en gingen de drie punten mee naar Lent.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA

Het verslag door:  Derry Balvers