Be Quick Zutphen (za) zet de achterstand tegen AZ2000 om naar verdiende zege

Na het goede resultaat in de beker moesten de mannen hun vizier weer op scherp zetten voor de competitie.  Be Quick was de gehele wedstrijd de betere ploeg, maar kwam toch weer onterecht achter.

Uit een verlengde vrije trap liep een speler van AZ tegen de bal aan en zo viel die achter doelman Rotman 0-1. De volgende domper is voor Rajabu. Hij valt vroeg uit door een blessure. Ali vervangt hem en de nodige rotaties worden doorgevoerd. Net voor rust weet Steenbergen zijn collega de Andrade weg te steken. De Andrade blijft rustig maar raakt de paal, de rebound gaat ook naast door Steenbergen.

Na de rust gaan de blauw witten nog hoger druk zetten en Tazelaar komt binnen de lijnen voor Ezafzafi. Nog een blessure aan de kant van Be Quick. Be Quick weet AZ terug te drukken maar mist nog steeds te veel kansen. Als Cengiz dan de trekker over haalt met een goed schot. Staat het eindelijk verdiend gelijk 1-1. Als Ali dan ook nog de winnende treffer weet binnen te lopen is de wedstrijd in het slot 2-1. Be Quick speelt het goed uit en komt niet meer in de problemen. De nodige 3 punten zijn weer in Zutphen gebleven.

Opstelling Be Quick zaterdag
Rotman
De Haan, van Meeteren, Everts, Kadir
Ezafzafi, de Andrade, Steenbergen (C)
Cengiz, Kisa, Rajabu

 

Door:  Gordon Gosewisch

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA