Voorbeschouwing l Koploper NSC zaterdag in Vriezenveen op jacht naar eerste periodetitel

DOS’37  staat in de grote middenmoot met 9 punten. De laatste competitiewedstrijd werd met 3-1 verloren bij Bennekom. In de beker ging het een stuk beter en werd er met 2-5 gewonnen van SVVN uit Nijverdal. 

Voor NSC dat zaterdag vrij was is dit een hele belangrijke wedstrijd.
Bij winst wordt de 1e periode gepakt en dat geeft dan recht op nacompetitie voor promotie.

Dat het niet eenvoudig gaat worden spreekt voor zich, DOS heeft een prima selectie en kan van iedereen winnen. In de vorige ontmoetingen waren de wedstrijden altijd spannend. De laatste keer dat de ploegen elkaar troffen was vorig seizoen toen DOS NSC uitschakelde in de beker, dus NSC heeft wat recht te zetten in Vriezenveen.

Als NSC gewoon zijn spel kan spelen moet er ook in Vriezenveen gewonnen kunnen worden, we zijn niet voor niets de ongeslagen koploper.

De wedstrijd in Vriezenveen begint om 14.45 uur.