Droomloting op het Orderbos voor districtsbeker Oost: CSV Apeldoorn – AGOVV

Voor de tweede ronde van de districtsbeker heeft AGOVV een uitwedstrijd geloot tegen stadsgenoot CSV Apeldoorn. Het duel tegen de hoofdklasser wordt gespeeld op 27, 28 of 29 november. Dat is over zo’n twee weken al.


Foto: Dennis Bresser

In officieel verband is het al even geleden dat de twee clubs tegen elkaar uit kwamen. CSV speelt al jaren in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal, AGOVV hoopt daar in de toekomst ooit weer te mogen acteren. Onlangs speelden AGOVV en CSV Apeldoorn nog een oefenwedstrijd op sportpark Berg en Bos. Toen trokken de roodgelen met vele wissels en spelers uit de B-selectie aan het langste eind: 1-4. Voor de ‘Blauwen’ zal het dus een loodzware opgave worden om te stunten in het Orderbos, al is natuurlijk niets onmogelijk in de altijd mooie en spannende districtsbeker.

Bij meer informatie over de speeldatum en aanvangstijd meldt AGOVV dit via de website en haar kanalen op social media.

Foto: Dennis Bresser