FUTSAL l Bloeit er iets moois bij LZV Kuypers na knappe zege bij ZVV Ede

EDE – Afgelopen vrijdag moesten de zaalvoetballers van LZV Kuypers Hair&Wellness naar het gepromoveerde Zvv Ede .  Een tegenstander die echt niet te onderschatten was omdat zij zich dit jaar nog versterkt hadden met twee spelers die vorig jaar speelden in de eredivisie. Eindstand  2 – 6.
De eerste helft van de wedstrijd was een strijd die tegen elkaar op ging en werd afgesloten met een ruststand van 1-1. De tweede helft kwamen de mannen van LZV met een duidelijk plan uit de kleedkamer en dat resulteerde binnen twee minuten in een 1-3 stand. De wedstrijd kwam daarna echt niet meer ingevaren,  omdat Ino Wolters zijn eerste heerlijke goal maakte in deze competitie 1-4 .

Voordat Ede kon scoren hadden de twee nieuwelingen van LZV Kuypers Hair&Wellness die blijken echt een versterking te zijn ( Joey en Reduan)de score reeds op 1-6 gezet.
Omdat de wedstrijd in Tilburg van de nummer een en twee in een gelijkspel eindigde stegen de manschappen van Kuypers naar de tweede plaats op een punt achterstand op de koploper BE 78 uit Tilburg!!
Zou dit een voorteken zijn dat er iets moois bloeit in de Hamalandhal??. Om volgend jaar weer actief te zijn in de Eredivisie ?
Aanstaande vrijdag is LZV helaas vrij maar op 23 nov spelen we eindelijk weer eens thuis tegen Transito uit Werkendam.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA

Meer FUTSAL vind je hier