Achterhoekse Dutch Scorpions bereikt internationale beachsoccer finale

Doetinchem – Achterhoekse Beach Soccer Club Dutch Scorpions verliest Internationale Beach Soccer cup-finale tegen Winti Panthers uit Zwitserland.

De nummer twee van de Zwitserse Beach Soccer Competitie was net een graadje te veel voor de BSC Dutch Scorpions.
De finale werd kansloos verloren met 7-3, ondanks drie mooie doelpunten van oud-International Leo Koswal. In de loop naar de finale, werd er afgerekend met Beach Soccer Bundesliga Clubs Wüppertaler SV BS en Go Rhein Main Frankfurt.

Coach Michaël Bartelds uit Doetinchem is trots op zijn clubje. ‘Wij hebben ons op de kaart gezet buiten Nederland. Als je de World Ranking bekijkt staat Zwitserland 8e en Duitsland 26e. Nederland is pas terug te vinden op de 63e plaats, dan hebben wij vandaag goede zaken gedaan als club en land’.