Zaal l Madereros wint zespuntenduel tegen Bristol Team (FOTOREEKS)

Wijchen – Duel tussen twee laagvlieger werd gespeeld in de sporthal Olympic te Wijchen. Met 5-0 voor staan, vervolgens winnen met 6-5. Het was een hectische slotfase bij Madereros – Bristol Team . Mede door falende scheidsrechters kon de thuisploeg met de volle zege onder de douch. Winnen en snel vergeten dit duel, moet coach Jan Harting gedacht hebben. De ruime voorsprong lag voor het uitspelen, mede door twee rode kaarten die de bezoekers uit Roosendaal kregen.  Uiteindelijk was dit zespuntenduel in het voordeel van de Nijmegenaren.

Na de overwinning op Bristol_Team is Johnny Willemsen gekozen tot Man of The Match bij Madereros.

©Door onze verslaggever

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA