Zondag 4D l Super Sunday met drie topduels in vooruitzicht

Arnhem – In de interessante vierde klasse D staan zondag drie prachtige wedstrijden op het programma wanneer de volledige top zes elkaar treft. Koploper Groessen speelt in Huissen tegen nummer vijf Jonge Kracht, nummer twee CHRC ontvangt het als derde geklasseerde DVV en in Westervoort staan de goed presterende elftallen van SC Westervoort en GSV’38 in een derby tegenover elkaar. 

Het uit de derde klasse gedegradeerde Groessen kent een fantastische seizoenstart. Onder leiding van de nieuwe trainer Koen van Loon won de dorpsclub tot nu toe acht wedstrijden op rij: drie bekerduels en vijf competitiewedstrijden. Groessen is met een voorsprong van drie punten op eerste achtervolger CHRC ook favoriet in de strijd om de eerste periodetitel. CHRC verloor tot nu toe alleen van Groessen en ontvangt zondag DVV in een ontmoeting tussen de twee topscorers: Davey Jansen van CHRC was al dertien maal trefzeker en Jordi Lammertink van DVV staat ook al op negen doelpunten. Westervoort en GSV’38 hebben allebei in de eerste vijf duels knap tien punten verzameld en bepalen zondag in een onderling duel wie aansluit in de top drie en wie in ieder geval voorlopig afhaakt.

 

Verder staan zondag Angeren- ONA’53, Arnhemia- Veluwezoom, GVA- Eendracht Arnhem en HC’03- RKPSC op het programma.

©Door onze redactie