Eerste seizoenszege DVOL tegen Arnhemse Boys smaakt naar meer

Lent – vv DVOL  begon  goed aan de wedstrijd tegen Arnhmse Boys en kwam in de eerste 10 minuten al dicht bij de goal van de bezoekers uit Arnhem . Maar geheel tegen de verhouding in kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Germaine Lenting.

DVOL  werd steeds gevaarlijker en dat resulteerde naar een prachtige aanval over rechts,spits Luuk Geerlings stond op de juiste plaats om de bal binnen te schieten 1-1 (37min.) Een stand waarmee beide ploegen de  kleed kamer in gingen naar een verdiend bakkie thee.

Na het fluit signaal van de Arnhemse scheidsrechter Sluyters voor de 2de helft ging vvDVOL  door en waar het mee gestopt was en dat was aanvallen en dat resulteerde in een mooie goal van Lentenaar Jeroen Artz . Die de bal van een meter of 20 in de touwen joeg. In de 63min werd Mike Wouters tegen de grond gewerkt en uit de vrije trap kopte wederom Luuk Geerlings de verdiende 3-1 binnen.
Arnhemse Boys ging nu nog meer de lange bal hanteren op de ingevallen Mike Remie en die benutte ook de strafschop in de 83min door een overtreding van Yaya Camara. 
In de resterende 7 minuten bleef vvDVOL  overeind en pakte zo de eerste zeer verdiende  overwinning in deze klasse.

Door: Derry Balvers

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!