Opnieuw nederlaag OVC’85 tegen effectief AZ2000 (FOTOREEKS)

Ovc’85 – AZ2000 1-4 (0-0) Op een prachtige dag en goed kunstgrasveld ging het om aanhaken of afhaken voor AZ2000. AZ2000 begon sterk met veel beweging en goed combinatie voetbal,  speelde met afwisseling in combinatie en snel diepte zoekend door middel van de lange bal. 

Het resulteerde in twee goede kansen en wat mogelijkheden, waardoor Ovc nog een mogelijkheid kreeg. Ruststand 0-0 Na de rust zette wij de lijn door met ons spel. Dit resulteerde in een vlijmscherpe counter waarbij Quency Mamber in de 16 meter onderuit werd gehaald, penalty.

Richard Valkeneer 0-1 .Ook de 0-2 ontstond door een zeer scherpe counter waarbij Quency Mamber 1 op 1 met de keeper niet faalde. De 1-2 ontstond uit een voorzet waarbij Richard Valkeneer het kopduel verloor en waarbij Moreno had kunnen/ moeten komen.

Het werd daardoor met nog 12 minuten op de klok even spannend. De -1-3 van AZ2000 maakte aan alle onzekerheid een eind, Max v Meeteren bracht een afgeslagen bal terug in de 16 waarbij Nathan van Arneman hem achterwaarts door kopte en Bryan van Schooten alert reageerde en scoorde. De 1-4 was er 1 uit het boekje Nathan weg gestuurd in de diepte en de bal keurig breed gelegd op de mee lopende Quency Mamber. Volgende week is er geen competitie wedstrijden. Daarna wacht de kraker in Arnhem tegen Esa.

Fotos: Jan van Zoomeren

Doelpuntenmakers AZ2000:

0-1 Richard Valkeneer

0-2 Quency Mamber

1-3 Bryan van Schooten

1-4 Quency Mamber

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA