SKV, Germania, Harfsen en VV Aquila nog steeds zonder tegentreffer

Na drie speeldagen zijn nog vier Gelderse herenteams zonder tegentreffer: SKV, Germania, Harfsen en VV Aquila. Alleen het Dreumelse Aquila won alle drie de competitiewedstrijden, de overige teams speelden eenmaal met 0-0 gelijk.

SKV: In de derde klasse A van het zaterdagvoetbal heeft het Wageningse SKV nog geen tegentreffer hoeven incasseren. De ploeg van trainer Kevin van Veen won met 6-0 van Zelos, met 0-2 bij De Treffers en speelde op de openingsdag met 0-0 gelijk uit tegen VV Oeken. De nieuwe doelman Dennis van de Berg hield bovendien in de laatste poulewedstrijd van de beker thuis tegen VV Barneveld de nul. Zaterdag speelt het als derde geklasseerde SKV thuis de derby tegen Redichem.

Harfsen: In de zaterdag vierde klasse E heeft doelman Joost Veeneman van Harfsen ook nog geen tegengoal gehad. De doelman won met zijn Harfsen met 0-4 van FC Winterswijk en met 3-0 van Almen. Zaterdag eindigde de topper tegen De Paasberg in een doelpuntloze remise, waardoor Harfsen tweede blijft achter koploper DVV. De ploeg uit Duiven is op 27 oktober ook de eerstvolgende tegenstander van Harfsen dat de komende twee weken vrij is en derhalve zonder tegentreffer zal blijven.

Germania: het naar de derde klasse D gedegradeerde Germania uit Groesbeek is de hoogst spelende Gelderse zondagclub zonder tegentreffers. Germania staat na drie wedstrijden op zeven punten en heeft na de duels tegen DVOL (0-1), Beuningse Boys (0-0) en RODA’28 (0-2) een positief doelsaldo van drie en deelt de koppositie met DIO’30 uit Druten. Ook in de bekerduels tegen NSVV Kunde (3-0), DVE-Trajanus (0-10) en Arnhemia (7-0) werd de defensie van Germania niet gepasseerd. Zondag hoopt doelman Momchil Kolev met zijn Germania in de thuiswedstrijd tegen het makkelijk scorende Brakkenstein opnieuw de nul te houden.

VV Aquila: in de vijfde klasse E van het zondagvoetbal kent VV Aquila een vliegende start. De ploeg uit Dreumel won niet alleen de eerste drie wedstrijden, maar doelman Jason Henzen kreeg ook nog geen goal tegen:  VVLK en SV Heumen werden thuis met 4-0 verslagen, uit werd met 0-1 gewonnen van SV DSZ. Zondag speelt Aquila in Ooij tegen SVO’68.

 

Door onze Redactie

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA