65 jarig NIVO Sparta zet tientallen jubilarissen in het zonnetje

Op zondagmiddag 7 oktober werd bij VV N.I.V.O.-Sparta gevierd dat ze 65 jaar bestonden. Ook stond deze middag in het teken van de vele vrijwilligers van de club. Tevens werden er maar liefst een kleine 80 jubilarissen in het zonnetje gezet. Op de foto de aanwezige jubilarissen.

Het feest ter gelegenheid van dat 65 jarig bestaan kwam voor mede-oprichter en ere-voorzitter Van Gameren een paar weken te laat, zo vertelde sportwethouder Kees Zondag. Reden om de sportpenning van de stad eerder in de week postuum aan de echtgenote Hanneke te schenken.

Na uitreiking van alle oorkondes en een persoonlijk woord voor de jubilarissen ging het feest tot in de kleine uurtjes verder onder het genot van een hapje en drankje en de aanwezige live muziek.

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA