AZ2000 spaart Zelos met maar 4-1 (FOTOREEKS)

Arnhem – Op een mooie zonnige zaterdag begon de wedstrijd een half uur later in verband met de lijnen van het veld niet goed zichtbaar waren. AZ2000 ging goed van start met verzorgd voetbal en veel beweging.Dit resulteerde in veel deuk op de verdediging van Zelos.  AZ2000 1e corner ( genomen door Max van Meeteren) werd door de keeper, in bijzijn van Richard Valkeneer, in eigen doel geslagen 1-0.

Ruststand 1-0 Na de rust wisselde AZ2000 Wesley de Ruiter voor Silvano Baars. AZ2000 wilde meer controle en rust aan de bal. Dit resulteerde in de 62e minuut in een vrije trap van ongeveer 25 meter van de goal die Wesley de Ruiter met zijn fabelachtige prachtig en onhoudbaar binnen schoot 2-0. Deze goal gaf AZ2000 rust en vertrouwen waardoor snel daarna, Quency Mamber, de 3-0 scoorde.

Je zou zeggen over en uit maar niks is minder waar Zelos scoorde de 3-1 in de 75e minuut. AZ2000 heeft veel individuele kwaliteiten, zo werd Miggie Derby weggestuurd en kwam in een 1:1 met de keeper zijn schot werd tegen gehouden maar niet vast gehouden waardoor de goed mee gelopen Quency Mamber de 4-1 binnen tikte.

Dezelfde Mamber kreeg vlak daar voor nog een niet te missen kans op een voorzet van Jakim Rozal maar hij schoot over de bal. Een terechte overwinning voor AZ2000 en dat geeft vertrouwen naar volgende week toe, dan is Ovc’85 tegenstander.

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM