Koploper DVE-Trajanus (za) simpel langs Elistha (VIDEO)

Nijmegen –  Het bedanken van de scheidsrechter kan op verschillende manieren. Het is deze week, week van de scheidsrechter. Als team en vereniging wilden DVE-Trajanus afgelopen weekend de scheidsrechters in het zonnetje zetten. Het weer heeft goed meegewerkt. Eindstand 4-0. Op een zon overgoten Stadijk hadden de spelers van DVE-Trajanus  zaterdag (voorheen Keizerstad) en Elsitha een erehaag gevormd voor de scheidsrechter Marcel Grisel, en met luid applaus is de scheidsrechter het veld op komen lopen. Het respect en de waardering dat vandaag is getoond op het veld, zou de status quo moeten zijn voor elk weekend op de voetbalvelden wereldwijd! 

Wedstrijd

DVE-Trajanus is met drie overwinningen (10 voor en 2 tegen) koploper in de vierde klasse A. Andere nieuwe team in deze klasse is Juliana’31. Zij waren zaterdag vrij en kunnen nog wel op gelijke hoogte komen. Ervaren spits en aanvoerder van de thuisclub Hazar Can , zetten in de eerste helft de wedstrijd meteen op slot door tweemaal te scoren.  Elistha kon aanvallend niets terug doen waardoor de score uitliep naar 4-0 in het voordeel van de thuisclub.

doelputenmakers: 
’36 Hazar Can
’44 Hazar Can
’45 Andaç Çakici
’90 Levent Kara

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA