Bekeravontuur VIOD puntloos voorbij (1-4)

VIOD heeft ook haar 3e bekerduel verloren. Op Sportpark Dichteren wist tegenstander Bon Boys viermaal te scoren. VIOD kon slechts eenmaal juichen. Eindstand 1-4. 

Er stonden nog geen 60 seconden op het scorebord of de eerste treffer van dit bekerduel kregen de toeschouwers al voorgetoverd. De verdediging van VIOD greep niet voldoende in, toen Jordi van Ek met bal richting doel kwam. In 2e instantie schoot hij de bal langs keeper Willem Thijssen (0-1). Het duurde even voordat VIOD ook een scoringskans kreeg. Daarvoor was VIOD ontsnapt aan nog een tegentreffer. In de 31e minuut stond Victor Steinhauer aan de basis van de gelijkmaker. Hij legde de bal panklaar voor Joppe Derksen, die de bal fraai binnenschoot (1-1). Direct daarna leek Jorn Eijkelkamp VIOD zelfs op voorsprong te zetten. Uit een onmogelijke hoek wist hij vallend de bal met zijn hoofd te raken. De paal stond in de weg en de kans was over.

In de 2e helft zette Bon Boys binnen 5 minuten VIOD op een 1-3 achterstand. Voormalig FC Eibergen-speler Stein Vrieze en Mika Beukert waren de doelpuntenmakers bij de gasten. Nadat Mike Severs de bal net langs de kruising had geschoten en Jorn Eijkelkamp een prachtige voorzet niet kon binnenkoppen, kreeg invaller Huub Oosterink nog twee 100% kansen. Vrij met de bal kon hij de hoek uitzoeken, maar de bal ketste via de paal weer het veld in. Even later leek hij dan toch te gaan scoren, maar Huub had zijn dag niet en kreeg zijn voet niet voldoende tegen de bal en werd zijn schotje een eenvoudige prooi voor de sluitpost van Bon Boys. Nadat Mika Beukert zijn 2e en Bon Boys vierde treffer had gescoord (1-4), was het wachten op het eindsignaal van scheidsrechter Jonathan van Dongen.

Volgende week start de competitie en dan zal VIOD uit een ander vaatje moeten tappen. Eerst uit naar Vorden, een week later komt Concordia Wehl op bezoek.

Door John van der Kamp
Foto Erik Eijkelkamp,VIOD-PR

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA