Beker l De Paasberg proviteert van remise AZ2000 – SVO (FOTOREEKS)

Zaterdagmiddagstond op het programma de laatste beker wedstrijd en testcase voor de aanvang van de competitie voor de beide ploegen. AZ2000 speelt komende week thuis tegen Dieren. Maar beide ploegen wilden graag bekertoernooi winnend afsluiten en hopen op misstap van de koploper De Paasberg. 

Over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag. Eerste helft was voor de thuisploeg die aan de leiding kwam door Quency Mamber, terwijl na rust SV Otterlo gevaarlijker werd en scoorde. sv Otterlo wat uitkomt in de 3e klasse zaterdag.

Door deze gelijkspel profiteert De Paasberg als poulewinnaar. De ploeg uit Arnhemse Geitenkamp gaat naar de volgende ronde. BVC zaterdag eindigt met nul punten onderaan de poule.

Eindstand:
1. Sv de Paasberg 3-7
2. Sv Otterlo. 3-5
3. AZ2000. 3-4
4. BVC ‘12. 3-0

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA